Sinin harrastukset

Etusivu Kennel Briardista Koirat Pentueet Pentuja Muistoissa Kuvagalleria Näyttelykuvia Uutiset Linkkejä Kannusruohon

 

Näyttelyt

Näkyvin harrastus on toistaiseksi ollut näyttelyissä käyminen. Näyttelyitä varten olemme harjoitelleet Kouvolan Seudun Seurakoirakerhon järjestämässä näyttelykoulutuksessa sekä tietysti omin päin.

Näyttelyura alkoi epävirallisessa pentunäyttelyssä Kaapelitehtaalla Helsingissä 13.11.2005. Tuomarina oli Taina Nygård ja tuloksena PEK 1, KP, ROP-pentu. Sen jälkeen on käyty aika monessa näyttelyssä vaihtelevin tuloksin. Sertejä Sini on saanut muotovalioon vaadittavat 3 kpl ja kaksi kertaa on ollut jopa VSP.

TOKO

TOKOa ollaan harjoiteltu jo pidempään, mutta olen ollut vähän laiska harjoittelemaan. Sini kyllä tykkää ja oppii helposti. Lihapullasta tekee vaikka mitä. Epävirallinen kisaura aloitettiin 16.6.2009 Kouvolan Seudun Seurakoirakerho ry:n möllitokossa tuloksena ALO 2 154 p. Ja virallinen sitten viimein 17.7.2010 briardien rotumestaruuskokeessa Espoossa tuloksena ALO 2 152 p.  Tuomarina oli Harri Laisi.

Kaikki Sinin tokotulokset löytyvät täältä.

Agility

Kesällä 2007 aloitettiin agility. Käytiin ensin alkeiskurssi ja nyt on päästy harjoittelemaan mölli-ryhmään. Sini tykkää tästäkin, mutta minun ohjaajan taidoissani on toivomisen varaa.

Kisaura aloitettiin 13.3.2008 Elimäellä Salmisen maneesissa möllikisojen maksimölleissä. Vähän takkuamista puomilla ja hutiloivaa ohjausta, mutta muuten meni ihan mukavasti. Tulos 32,74 virhepistettä ja 9. sija. Seuraavat möllikisat pentujen jälkeen Kouvolassa treenikentällä 29.5.2009: 15 virhepistettä ja 4. sija  ja 26.6.2009 maksimöllit 10 virhepistettä ja 2. sija sekä maksi kilpailevat hylätty.

Viralliset kisat aloitettiin Kouvolassa 25.7.2009 hakemalla hylky sekä hyppy- että agilityradoilta. Lappeenrannassa 15.8.2009 saatiin sitten jo ensimmäiset tulokset ja sijoitukset.

Kaikki Sinin agilitytulokset löytyvät täältä.

Muuta

Jäljestämistä ollaan myös vähän harjoiteltu ja sekin on Sinistä kivaa. Muutenkin Sini tykkää olla metsässä ja jahdata pupuja ja lintuja yms. Ja kesällä vedessä puljaaminen kuuluu kuvioihin. Koirakavereiden kanssa leikkiminen on erityisen hauska harrastus, mutta Sinin leikit ovat monille turhan rajuja. Leluissa ei taida olla mitään erityisiä suosikkeja, kaikki käy niin pallot, kepit, patukat kuin erilaiset pehmolelutkin.

 

Perustiedot Sukutaulu Harrastukset Nayttelytulokset Kuvagalleria

 

Päivitetty 15.08.2010
@ Tuula Tanska