Helmin harrastukset

Etusivu Kennel Briardista Koirat Pentueet Pentuja Muistoissa Kuvagalleria Näyttelykuvia Uutiset Linkkejä Kannusruohon

 

Näyttelyt

Näkyvin harrastus on toistaiseksi ollut näyttelyissä käyminen. Näyttelyitä varten olemme harjoitelleet Kouvolan Seudun Seurakoirakerhon järjestämässä näyttelykoulutuksessa sekä tietysti omin päin.

Näyttelyura alkoi Tampereen kansainvälisessä koiranäyttelyssä pentuluokassa 14.3.2009. Tuomarina oli Hans Almgren Ruotsista ja tuloksena PEK 2. Sen jälkeen on käyty aika monessa näyttelyssä vaihtelevin tuloksin. Sertejä Helmi on saanut muotovalioon vaadittavat 3 kpl ja CACIBejakin yhden ja kaksi kertaa on ollut jopa VSP.

TOKO

TOKOa ollaan harjoiteltu laiskasti. Helmi kyllä tykkää ja oppii helposti. Lihapullasta tekee vaikka mitä. Kisaamaan asti ei olla vielä uskaltauduttu

Agility

Kesällä 2010 aloitettiin agility. Käytiin ensin alkeiskurssi ja syksy harjoiteltiin mölli-ryhmässä, minkä jälkeen siirryttiin Sinin kanssa samaan ryhmään. Helmi tykkää, varsinkin kontaktiesteistä, mutta on vielä hyvin hidas.

Kisaura aloitettiin 13.8.2010 Kouvolassa oman seuran möllikisojen medimölleissä. Kokemattomina saatiin kisata matalammilla hypyillä ja meni ihan mukavasti. Tulos 14,50 virhepistettä ja 2. sija. Parissa möllikisassa ollaan sen jälkeen käyty kilpailevien radoilta hylyt hakemassa. Viralliset kisat aloitettiin 21.4.2012 Kouvolassa.

Kaikki Helmin agilitytulokset löytyvät täältä.

Rally-toko

Helmin kanssa aloitettiin toukokuussa 2014 rally-toko Kouvolan Seudun Seurakoirakerhon järjestämällä kurssilla. Viimeisellä kurssikerralla oli "loppukoe", josta saimme 95 pistettä (maksimi 100) ja sen innoittamina osallistuimme 26.6.2014 möllikisoihin. Ne menivät tosi hienosti. Mölli-luokassa saimme 97 pistettä ja olimme kolmansia, alokasluokassa saimme samat pisteet, joilla sijoituimme kahdeksansiksi. 25.6.2015 oli seuraavat möllikisat, joissa saimme 93 pistettä ja sijoitus oli jotain 4-6. Viralliset kisat aloitettiin 12.7.2015 Kouvolassa.

Kaikki Helmin rally-tokotulokset löytyvät täältä.

Muuta

Jäljestämistä ollaan myös vähän harjoiteltu ja sekin on Helmistä kivaa. Talvella 2011 kokeiltiin myös hiihtoa sekä Harrin että minun kanssa ja Helmi meni ihan kivasti. Kesällä vedessä puljaaminen kuuluu kuvioihin. Leluissa pallot ovat ehdottomia suosikkeja, mutta myös kepit, patukat kuin erilaiset pehmolelutkin kelpaavat. Keväällä 2015 käytiin kokeilemassa myös paimennusta ja Helmi oli innoissaan.

 

Perustiedot Harrastukset Sukutaulu Nayttelytulokset

 

Päivitetty 02.01.2016
@ Tuula Tanska